We are Mecanoo, international free spirits poised to make design statements that define and connect people.

Are you ready to join us? Check out our openings and tell us about your unique skills and expertise.

When you’re in a place that lets you prove what you’re good at, work becomes fun again. You will work alongside talented, engaged, positive people who also love what they do.

As we go and grow together, we come up with offerings to spur your development. We provide the frame to build that standout career that is worth every ounce of your time, talent and energy. We organise monthly Lunch and Learn sessions for all our employees and one long weekend each year when we explore interesting sites and buildings, bond and create unforgettable experiences.

Mecanoo is an equal opportunity employer. We celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Our ongoing internship programme aims to provide designers in training with opportunities to flex their muscles on projects being designed and completed around the world.

Stedenbouwkundige

Mecanoo is op zoek naar een getalenteerde stedenbouwkundige met 3-7 jaar professionele ervaring bij een ontwerpbureau om te werken aan een breed scala aan grootschalige en kleinschalige stedenbouwkundige projecten.

Mecanoo is een internationaal georiënteerd bureau met uiteenlopende projecten op het gebied van architectuur, landschap, stedenbouw en interieur. We werken aan multidisciplinaire, complexe opgaven, wat betekent dat we in projectteams werken met collega’s uit verschillende disciplines. Onze stedenbouw- en landschapsprojecten variëren in schaal van kleine openbare ruimtes en pocket-parks tot grootschalige strategische visies en zullen vaak een architectonische component bevatten. In onze projecten nemen we de gebruikers, de menselijke maat en de gebruikerservaring als uitgangspunt. De kennis binnen ons team landschap en stedenbouw is breed en praktisch. We doorlopen de projecten vanaf de aanbesteding en studiefase tot en met de oplevering.

Als stedenbouwkundige draag je bij aan analyses en conceptontwikkeling, maar ook aan de productie van presentatiemateriaal. Het vermogen om sterke klantrelaties op te bouwen en een goede beheersing van het spreken in het openbaar is ook essentieel. We zoeken een zelfstandig werkende stedenbouwkundige met uitstekende ontwerpvaardigheden. Kandidaten moeten beschikken over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels en bedreven zijn in Adobe CC en Rhino. Ervaring met Revit is een pré. We zoeken iemand die beschikt over een afgeronde WO-opleiding stedenbouw of gelijkwaardig die de nodige projecten heeft afgerond welke kunnen worden getoond aan de hand van een portfolio.

Application form

* Mandatory fields.

You will receive an email confirmation.

Landschapsarchitect

Mecanoo is op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en ervaren landschapsontwerper om zich bij ons landschaps- en stedenbouwteam aan te sluiten. Mecanoo is een internationaal georiënteerd bureau met uiteenlopende projecten op het gebied van architectuur, landschap, stedenbouw en interieur.

We werken aan multidisciplinaire, complexe opgaven, wat betekent dat we in projectteams werken met collega’s uit verschillende disciplines. De landschapsopgaven zijn uiteenlopend in schaal, van plein- en parkontwerp tot aan grootschalige structuurvisies, waarbij vaak een stedenbouwkundig en/of architectonisch component betrokken is. De kennis binnen ons landschap- en stedenbouwteam is breed en praktijkgericht. De ontwerpen zijn creatief, inventief en ambitieus. We begeleiden de projecten vanaf acquisitiefase tot en met de uitvoeringsfase.

Kandidaten hebben minimaal drie jaar werkervaring als landschapsontwerper en zijn bekwaam in project- en grafisch ontwerp, van concept tot uitwerking in detail. Kandidaten moeten bedreven zijn in het werken met technische teken- en grafische programma's zoals Rhino, AutoCAD, Photoshop, Illustrator, en InDesign; ervaring met Revit is een pluspunt. Vaardigheid in de Nederlandse en Engels taal is vereist. We zoeken iemand die een opleiding landschapsontwerp / landschapsarchitectuur heeft afgerond (Van Hall Larenstein, Wageningen Universiteit, Master landschape architecture TU Delft, Master landschapsarchitectuur Academie van Bouwkunst of vergelijkbaar).

Application form

* Mandatory fields.

You will receive an email confirmation.

Internship Architecture

We have positions available for talented architecture trainees on our team in Delft, to support project architects with project designs. Ideal candidates will have strong conceptual and design skills combined with the ability to visualise spatial plans.

Applicants should have demonstrated experience in Revit, Photoshop, Illustrator and 3D modelling/visualisation programmes. Proficiency in English is required and candidates should have excellent communication skills.

Application form

* Mandatory fields.

You will receive an email confirmation.

Office Manager

Mecanoo is op zoek naar een flexibele Office Manager als visitekaartje en organisatietalent van ons bureau. Als Office Manager bij Mecanoo verricht je zowel organisatorische als administratieve werkzaamheden om de zaken op kantoor zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Waar zul jij je zoal mee bezig houden?

  • Ontvangst gasten, overzicht vergaderkamer reserveringen;
  • Algemene inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post), zoals contact met leveranciers en vertegenwoordigers; 
  • Onderhoud en representativiteit van kantoor. Oog voor organisatie en ordelijkheid vergaderkamers en verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse Office Clean-up; 
  • Contactpunt voor de facilitaire dienst, de afvalverwerker, de huismeester en de hovenier;
  • Bijhouden van de voorraden;
  • Assisteren voor het boeken van reizen en regelen van visa;
  • Ondersteunen bij het agendabeheer voor de Associate Partners; 
  • Samenwerken met de PA van Francine Houben;
  • Organiseren van sociale activiteiten van Mecanoo samen met o.a. de HR manager;
  • Beheren van de kantooragenda, bedrijfsauto’s, bedrijfsfietsen en OV-kaarten.

Onze ideale kandidaat heeft een interesse en achtergrond in architectuur of design. Je krijgt energie van werken in een dynamische en creatieve omgeving. Daarnaast ben je pro-actief, praktisch, besluitvaardig, communicatief en klantgericht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op een professioneel niveau.

Application form

* Mandatory fields.

You will receive an email confirmation.